No niin, tulihan nyt jotain luvattua uudeksi vuodeksi ja se oli että pitäis saada painoa alas. Salakavalasti on tässä hiipinyt kiloja parin vuoden aikana ihan liikaa ja haluisin nyt sitten päästä takaisin alkuperäisiin mittoihini.

Aloitin kuurin nutrilett quick start paketilla, joka sisältää kaikki ruoka-aineet 5 päivälle, yhteensä: 818 kcal/pvä. Se on aika vähän, koska naisen normi päivä annos on noin:1600-2000 kcal/pvä. Ajattelin että olisi kiva kertoa teille kuinka tämä etenee ja toivottavasti saisin myös vertaistukea täältä :) Ja tietysti kertokaa ihmeessä jos teillä on omia kokemuksia laihdutuksesta, kuinka sujui yms.

Olen jo aikaisemmin laihduttanut 30 kiloa, joten tiedän mitä tämä on(eli ei kovin helppoa),mutta nyt ajattelin kokeilla nutrilettilla,että toimiiko tämä laihdutuskuuri. Jos ei,niin täytyy vaihtaa toiseen :) No aloitin siis 4.1 eikä oikeastaan ole ollut nälkä, mielihalut on sitten paljon suuremmat kuin itse nälkä. Pitää vaan asennoitua ja päättää itse, että NYT MÄ LAIHDUN ! Liikunta on myös tärkeää!!! Itse käyn uimassa ja vesijuoksussa, teen lumitöitä ja reippaan kävelyn ajattelin taas aloittaa.

Ajattelin, että voisin raportoida tänne noin viikon välein, että kuinka tämä rullaa ja kertoa kokemukseni ja painon pudotukseni. Eli palaan asiaan 11.1.10. Ja siitä sitten eteenpäin noin viikon välein :)