Olen nyt saanut askarteluhuoneeni vihdoinkin sellaiseen kuntoon, että voin julkaista muutamia kuvia. Olen jo aikaisemminkin julkaissut kuvia huoneestani, mutta tuntui kuin siitä puuttuisi jotain, nyt pikkuhiljaa alkaa jo näyttämään mukavalta. Laitan tässä mukaan myös pari helmeä huoneestani. Tässä huoneeni:

Tässä sitten sellaisiakin dymonauhoja, joita luulin, että ei enää mistään saa, vaan eräs kaverini oli näitä jostain löytänyt ja minäkin löysin paria väriä.

Punainen, musta, sininen, keltainen, ruskea, vaaleanvihreä ja tummanvihreä. Ihana väriskaala, enkä hevillä väreistäni luovu :)

Sitten tähän loppuun eräs kirpparilöytöni. Rakastan nallejakin :) Törmäsin tälläiseen ihanaan vanhanaikaiseen nalleen jossakin kirpparilla ja sain sen mukaani parilla vaivaisella eurolla. Mitään tarinaa en nallesta tiedä ,mutta näyttää vanhalta ja kenties on jopa itse tehty. Nallessa on sisällä koneisto, joka soittaa musiikkia ja nallen pää pyörii musiikin tahdissa. Kappale on: Toivotus hyvän joulun, Siis aivan mahtava löytö.