Kuukauden kisa - Tammikuu 2010

TULEVAN VUODEN TAVOITTEET

Perinteisesti vuoden vaihtuessa tehdään kaikenlaisia lupauksia - monia niitä ei syystä tai toisesta pystytä kuitenkaan pitämään. Kun teet näistä tavoitteista (on parempi puhua tavoitteista kuin lupauksista) pienen kirjasen tai jopa taulun, pysyvät ne kirkkaina mielessä läpi vuoden. Kokonaisuus voi olla millainen tahansa, sellainen joka sopii omiin tarpeisiisi parhaiten. Tällainen skräppäys tukee myös sitä, ettei skräppäyksen tarvitse olla vain menneiden tallentamista. Skräppäyksen keinoin voidaan toteuttaa myös tulevaisuuden haaveita ja tavoitteita, unelmia ja ajatuksia. Toteutustapa on vapaa, mutta kilpailutyötä toteutettaessa tulee huomioida Kuukauden kisan luonne - normaalia vaativampi ja suurempi kokonaisuus.

-  työssä tulee tuoda ilmi vähintään kymmenen (10) tavoitetta/lupausta/haavetta
-  jokaisessa kohdassa tulee käyttää valokuvaa, joko aiheeseen liittyen tai yleiskuvituksena

Itse osallistuin nyt ensimmäistä kertaa tähän kuukauden kisaan ja päätin tehdä taulun askarteluhuoneeni seinälle. Pohjana on käytetty styroksia(Noin 1m x 1,40m).Mulla oli semmoinen visio aiheesta, että työn voisi myöhemmin purkaa ja silti siitä jäisi jotain jäljelle. Siksi teinkin haaveeni/lupaukseni 8x8 kokoisille papereille, jotka voin sitten myöhemmin halutessani laittaa kansioon muistoiksi :). Elikkäs tässä on työni:

1. Laihtua kesään mennessä 15kg...

2. Päästä Thaimaan lämpöön...

3. Saada lapsia...

4. Päästä naimisiin...

5. Säästää rahaa...

6. Olla terveempi...

7. Saada lisää muumimukeja ja muumia ylipäänsä(Rakas harrastus)...

8. Olla karkkilakossa( juhlapyhinä syöminen on sallittua)...

9. Olla siistimpi...

10. Lukea enemmän...

ELI OLIKO NÄMÄ:

Vuodelle...

Ja voihan nämä Lupaukset/Haaveet siirtyä vielä ensi vuodellekkin, koska kuitenkaan ihan kaikki ei tule millään toteutumaan, vaikka ainahan saa toivoa ja unelmoida, sillä ilman unelmia ei ole mitään....