Haaste # 86

MATERIAALINA MUOVI

Hyödynnä haasteessa erilaisia muovisia materiaaleja. Värikkäitä muovikasseja, muovisia tuotemerkkejä vaatteista tai erilaisia pieniä muovikoristeita. Kaikenlainen muovinen pakkausmateriaali soveltuu tähän myös, esimerkiksi kuplamuovit ja erilaiset suojamuovit. Monissa pakkausmateriaaleissa on kivoja tekstejä ja kuvioita, ne kannattaa leikellä talteen ja hyödyntää. Tuotteissa on usein jonkinlainen muoviläpyskä, joka saattaa olla juuri se puuttuva palanen muuten valmiiseen työhön. Jos haluat haasteesta kaiken mahdollisen irti, skräppää jostain muovisesta aiheesta - näin joulun aikaan esimerkiksi muovirahasta tai lahjoista syntyvästä muovijätteestä.

Mun kuva syntyi kuplamuovista ja pienestä palasta minigrip pussin kylkeä...Ylä ja alaosaan käytin vanua,koska halusin että tulee oikea joulufiilis kuvaa katsoessa ja ylös kiinnitin vielä langalla tähtiä ja nauhaa.

 Tämän sivun myötä haluan toivottaa kaikille jotka ovat vierailleet blogissani Oikein Ihanaa Joulun aikaa rakkaiden ihmisten seurassa ja SUURI KIITOS!!! Kun jaksatte vierailla täällä, se jo pelkästään antaa niin paljon :) NIIAAN JA KIITÄN :) HAUSKAA JOULUA KAIKILLE!!!!!