Haaste # 87

UNELMIA JA UUDEN VUODEN LUPAUKSIA

Kun katsot ensi vuoteen, mitä näet? Mistä haaveilet ja unelmoit? Mitkä ovat tavoitteesi? Mitä asioita ensi vuosi mahtaakaan tuoda tullessaan ja mitä toivoisit alkavalta vuodelta? Mitä olet ajatellut aivan varmasti tekeväsi ja minne meneväsi? Aiotko tehdä lupauksia vuodelle 2010? Skräppää haaveista ja unelmista tai niistä paljon puhutuista lupauksista.

Mulla on nyt ollut jo varmaan kymmenen vuotta tämä sama lupaus ensi vuodelle, koska olen todennut sen toimivan kaikkein parhaiten...Eli en lupaa mitään! Täytyy kyllä myöntää että ensi vuonna joudun kyllä tekemään pari lupausta. Ensimmäisenä jo hyvin tämänkin vuoden toiminut karkkilakko ja sitte pitää aloittaa todella rankka laihdutuskuuri. Siinä ne mun tärkeimmät lupaukset sitten olikin...mutta silti en lupaa mitään..........

Nämä kuvat oli niin kauniita,että oli ihan pakko käyttää ne juuri tähän sivuun,koska ne tuo uuden aamun tullessaan. Kuvien päällä olevissa teksteissä lukee: New beginnings ja Almost paradise. Ne sopi mun mielestä tähän yhtä hyvin kuin nenä päähän.

Kaikille vielä oikein hyvää Uutta Vuotta 2010! Ja toivottavasti lupauksien pitäminen onnistuu...